VOOR
Voorgerechten 3-gangen menu voor €29,50
Starters 3-choice set menu for €29,50
Salade Provençale ![]() |
---|
Romeinse sla, gepofte tomaat, Feta kaas, basilicum, artisjok, balsamico en crostini Romaine lettuce, baked tomato, Feta cheese, basil, artichoke, balsamic vinegar and crostini |
Tartaar van verse en gerookte zalm |
Met een blini, mierikswortelroom en sjalotjes Tartar of fresh and smoked slamon with blini, horseradish cream and shallots |
Paté van Hollands wild |
Met notensalade en een briochebroodje Duth game paté with nut salad and a brioche |
Het brasseriemenu serveren wij 7 dagen per week vanaf 17.00 uur.
HOOFD
Hoofdgerechten 3-gangen menu voor €29,50
Maincourses 3-choice set menu for €29,50
Hollandse schelvis uit de oven |
---|
Met een saus van venkel en olijf Dutch oven-baked haddock with a fennel and olive sauce |
Geroosterde Iberico Fingers |
Mals Spaans varken zonder bot met een sesamsaus Tender Spanish pork, off the bone with sesame sauce |
Portobello Grande ![]() |
Met spinazie, geitenkaas, cashewnoten en geroosterde puntpaprika With spinach, roasted pepper, goats' cheese and cashews |
De grootte van de gerechten is aangepast aan het drie gangen menu The size of the meals are adapted for the three-course menu |
NA
Nagerechten 3-gangen menu voor €29,50
Desserts 3-choice set menu for €29,50
Winterijs |
---|
Roomijs van witte en pure chocolade, warme chocoladesaus en notencrunch Winter ice cream: creamy ice cream made from white and dark chocolate, warm chocolate sauce and a nutty crunch |
Koffie of thee |
Met 3 macarons Coffee or tea with 3 macarons |
Philly Cheesecake |
Met compote van rood fruit Philly cheesecake with red fruit compote |
VEGETARISCH GERECHT
Vegetarian dish