Vier Pasen aan de Maas

Beide dagen een culinaire brunch!

Paasbrunch

DE BRUNCH OP 1e PAASDAG IS VOL!!
Via het formulier is het wel mogelijk om geplaatst te worden op een (tijdelijke) wachtlijst.

Pasen vier je in het Zalmhuis op z’n best!

Want op 1e en 2e Paasdag geniet je van het beste van de brunch in combinatie met het lekkerste van de High Tea! De brunch start tussen 10.30 en 11.30 uur en rond 14.00 uur ruimen wij het buffet af.

ONTVANGST

Eitje gevuld met een crème van roomkaas, bieslook en kerrie
Gepresenteerd in een bakje met aarde van roggebrood en mini bospeen

UITGESERVEERD

Crème soepje van geroosterde wortel, uitgebakken pancetta,
gebrokkelde geitenkaas en verse tijm

VANAF ETAGÈRES OP TAFEL

Hartig
Bruschetta met gerookte zalm, gekookt ei en crème fraîche
Bruschetta met rauwe ham en gemarineerde tomaatjes
Mini broodjes belegd met rosbief, fricandeau, Goudse kaas, roombrie en kip-walnootsalade
Scones met clotted cream en marmelade

Zoet
Paasmakkers van luchtig spijs en harde wenerdeeg met 2 kleuren fondant en abrikozengelei
Luxe gevuld paasbrood met amandelspijs, appel, peer, perzik en kaneelsuiker
Kaneelrollen en maple pacan broodjes
Paasbitterkoekjes opgespoten met botercrème

BUFFET

Koude specialiteiten
Salade van kriel met gekookte eieren, boerenham, bosui en aangemaakt met kruidenmayonaise
Huisgemaakte "Zalmhuis" salade van verse zalmfilet, aardappel en appel
Truffel eiersalade gepresenteerd op rucola
Voorjaars tuintje van diversen rauwkost salades,
diverse salade toppings en begeleidende vinaigrette
Visplateau met gerookte zalm, gravad lachs, peper makreel, Noordzee garnalen
en tomaatjes gevuld met huisgemaakte tonijnsalade
Charcuterie plank met Schwarzwalder schincken, Coppa di Parma,
Spianata Calabrese en gegrilde groenten
Vulbrood met broodhaantjes, zuurdesem stokbrood en rozijnenbrood
Roomboter en bieslook spread

Warme specialiteiten
Á la minute getrancheerde bavette met gegrilde uien en beurre Maitre d'Hotel
"Fish Roast" van rode mul, botervis, kabeljauwwangen, scheldieren en garnalen
met een frisse dille-limoen roomsaus, gepofte tomaat, dille en citroen
Huisgemaakte kalfsragout met champignons, lente-ui en voorjaarsgroenten

Garnituren
Rosti van roseval aardappel, basilicum olie en knoflook
Grove ratatouille met stukken maïs, gegrilde blokken courgette en rode paprika

FRONTCOOKING

Flammkuchen á la minuut gemaakt door onze koks
- Bosui, rode ui, cerise tomaatjes, crème fraîche en Gruyère kaas
- Chorizo, verse spinazie, knoflookoliem, crème fraîche en sour cream

DESSERT

IJscokar met Italiaans schepijs, oublie hoorntjes, wafels en diverse toppings

Prijzen

VOLWASSENEN                           € 37,50 p.p.
KINDEREN van 2 tot 12 jaar       € 17,50 p.p.
KINDEREN tot 2 jaar                   GRATIS

INCLUSIEF KOFFIE, THEE, JUS D'ORANGE EN IJSWATER

Er is een kinderprogramma en voor de kinderen serveren wij een feestelijk kindermenu.

Zowel op 1e als 2e Paasdag kunt u vanaf 17.00 uur à la carte dineren in de
Brasserie van het Zalmhuis.

Reserveren brunch Reserveren diner Contact

Bezoek het Zalmhuis

Schaardijk 396
2909 LA Capelle aan den IJssel
Telefoon: +31 (0)10 266 5050
E-mail: info@zalmhuis.nl

Routebeschrijving

Openingstijden

ma09:00 - 23:00
di09:00 - 23:00
wo09:00 - 23:00
do09:00 - 23:00
vr09:00 - 23:00
za11:00 - 23:00
zo11:00 - 23:00